Over Marnix

Marnix Beverloo Uitvaartverzorging

Liefde geef je door

Wat er ook gebeurt of gebeurd is. Of een overlijden nu plotseling is of verwacht. Of de persoon nu geliefd was of niet. Uiteindelijk blijft de liefde altijd. De negatieve gedachten en gevoelens vervagen en alleen de liefde blijft over. Dat is wat wij geloven en wat wij belangrijk vinden. En ook dat deze liefde wordt doorgegeven.

Voor, tijdens en na het overlijden zijn er zoveel manieren om liefde door te geven. Voor het overlijden, door samen met uzelf al na te denken over wat uw wensen zijn. Zodat uw nabestaanden zich niet af hoeven te vragen of ze het goed doen. Tijdens het overlijden door de nabestaanden goed op te vangen en bij te staan in het regelen van de meest passende plechtigheid. Op deze manier hebben zij ook tijd om te rouwen om hun geliefde. En na de begrafenis of crematie, door de vinger aan de pols te houden hoe het gaat met de rouwverwerking en of er nog vragen zijn over een steen, monument of de as bestemming.

Marnix Beverloo Uitvaartverzorging is aangesloten bij de Stichting Centrum voor Uitvaartinformatie. De Uitvaart Informatie Hulplijn is 24 uur per dag kosteloos beschikbaar voor al uw vragen, ook met vragen over testamenten kunt u hier terecht. Bel gratis 0800 – 4444 000 of bezoek www.uitvaartinformatiehulplijn.nl

Uitvaartmedewerkers

Wij dragen zorg voor een respectvolle en persoonlijke uitvaart

Marnix Beverloo

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger kan ik veel voor mensen betekenen. Ik vind het fijn om in een korte tijd een warme band met nabestaanden op te kunnen bouwen.

Anita Buikstra

Uitvaartverzorger

Mijn man en ik verloren ons eerste zoontje bij zijn geboorte en op jonge leeftijd is mijn vader overleden. Deze ervaringen hebben mij gevormd

Manon Snoeker

Uitvaartverzorger

De essentie van het uitvaartwerk, is voor mij werken met je hart. Ik vind het belangrijk er te zijn voor de nabestaanden.

Norma Beverloo

Algemeen medewerker

Al twaalf jaar heb ik van dichtbij meegemaakt wat er bij een uitvaart komt kijken. Ik weet dan ook dat het heel belangrijk is dat nabestaanden persoonlijk en respectvol worden begeleid.

Marnix Beverloo

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger kan ik veel voor mensen betekenen. Ik vind het fijn om in een korte tijd een warme band met nabestaanden op te kunnen bouwen. Dat ik er voor ze kan zijn in een emotionele periode en een passende uitvaart voor hun dierbare mag verzorgen. Ik werk sinds 2006 als uitvaartverzorger en mijn werk is altijd een uitdaging. Geen familie is gelijk, dus geen uitvaart is hetzelfde. Mijn werk blijft mij dan ook inspireren, ook door de verschillende werkzaamheden. De ene dag houd ik mij bezig met het verzorgen of begeleiden van een uitvaart, een andere dag doe ik de administratieve zaken of verzorg ik een opleiding voor bijvoorbeeld medewerkers in de thuiszorg. Het werk van een uitvaartverzorger is altijd afwisselend, maar vooral zeer betekenisvol.

Anita Buikstra

Uitvaartverzorger

Mijn man en ik verloren ons eerste zoontje bij zijn geboorte en op jonge leeftijd is mijn vader overleden. Deze ervaringen hebben mij gevormd en daardoor weet ik als geen ander wat belangrijk is voor nabestaanden bij het begeleiden en organiseren van een betekenisvol afscheid. In 2013 heb ik daarom besloten om de stap richting het uitvaartwerk te zetten. Ik ben opgeleid door Marnix Beverloo en heb daar eerst in dienstverband gewerkt als uitvaartverzorger. Sinds januari 2014 ben ik zelfstandig werkzaam. Het mooiste in mijn werk is het contact met de nabestaanden. Ik wil hen dan ook zoveel mogelijk zorg uit handen nemen, zodat zij zich kunnen richten op het definitieve afscheid, want dat is zo belangrijk voor het rouwproces. Wat ik de belangrijkste uitdaging van mijn werk vind, is ervoor zorgen dat nabestaanden met een goed en warm gevoel terug kunnen kijken op een waardig afscheid. Dat ik echt iets voor hen en hun dierbare overledene heb kunnen betekenen en dat ze tevreden zijn over de intense week die we samen hebben gehad. Anita schreef enige tijd online blogs op het gebied van uitvaartbegeleiding voor NDC Mediagroep. Ook is zij inzetbaar als spreekster bij uitvaarten. Zij is regelmatig werkzaam voor Marnix Beverloo Uitvaartverzorging en zet zich tevens in voor andere bedrijven.

Manon Snoeker

Uitvaartverzorger

De essentie van het uitvaartwerk, is voor mij werken met je hart. Ik vind het belangrijk er te zijn voor de nabestaanden. Juist in de heftige periode na het overlijden, waarin het afscheid geregeld moet worden. In die tijd dat voor hen de wereld stilstaat, verplaats ik mij in hen en de overleden dierbare. Met empathie, organisatietalent en met het vermogen om goed te luisteren, help ik de uitvaart te verzorgen. Ik reik mogelijkheden aan en zorg dat alles geregeld wordt. Tot in de kleinste details. Er kan heel veel, maar u moet iemand treffen die het u allemaal vertelt, het voor u regelt en u ontzorgt, zodat u kunt terugkijken op een warm en waardig afscheid. Manon is naast haar werk als trouwambtenaar al jaren uitvaartspreker. Ook schrijft zij als freelance blogger op de site Familieberichten.nl. Sinds maart 2017 werkt zij als zelfstandig uitvaartverzorger. Ook zij is opgeleid door Marnix Beverloo.

Norma Beverloo

Algemeen medewerker

Al twaalf jaar heb ik van dichtbij meegemaakt wat er bij een uitvaart komt kijken. Ik weet dan ook dat het heel belangrijk is dat nabestaanden persoonlijk en respectvol worden begeleid. Op de achtergrond wil ik hieraan mijn steentje bijdragen, zodat de uitvaartverzorgers hun aandacht aan de nabestaanden kunnen schenken.